ВИДЕО: Се тресеа градите на презгодната девојка на Гастоз покрај базенот

Манекенката Наида покажа уште еднаш дека има совршена линија овој пат покрај базенот.

dobivaj vesti na viber
Ненад Маринковиќ Гастоз, веќе со месеци е во врска со презгодната манекенка која се вика Наида. Новата негова девојка, изгледа брутално добро, а својата совршена линија ка покажа покрај базенот.
Наидад се сликаше во костим за капење, а лајковите стигаа од сите страни.

 

Foto: Instagram/naidanaki

До израз дојдоа нејзините бујни гради.

Foto: Instagram/naidanaki

И уште една слика покрај базенот.

Foto: Instagram/naidanaki

Погледнете што за својата девојка изјави Ненад Маринковиќ Гастоз на следниот линк:

 

Scroll to Top