(ВИДЕО) Што и се случи? – Дара Бубамара „се стопи“

Сара Бубамара ослабе и сега изгледа позгодно од кога и да е. Погледнете ја српската пејачка.

😘😘😘Splendin❤️veceras / Budva/ Maltez-Rafaelo❤️club❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

😘😘😘Veceras / Kristal / NS🎉🎼🐞✈️✈️✈️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Scroll to Top