(Видео) Синот на Брена сними кафеанска песна

By

Синот на Лепа Брена, Стефан Живојиновиќ, ќе се појави во неколку епизоди од популарната српска серија „Убијците на мојот татко“. Тој за потребите на серијата ја сними песната „Во другиот живот“.

Песната што ја напиша Драган Брајовиќ Браја веднаш беше опишана како „емотивна кафеанска песна на која ќе се леат солзи’. За песната е снимен и спот во кој се појавуваат дел од актерите во серијата.

Ќе ви се допадне