(ВИДЕО) Сите лудуваат по новиот хит на Рада Манојловиќ

По албумот „Метропола“ кој одлично мина, Рада го исфрли и новиот синг „Спиј мирно“, за кој текстот го работеше Драган Брајовиќ Браја.

Се работи за тоа дека Рада во новиот спот никогаш не се соблече, ниту носеше провокативни комбинации, туку акцент стави исклучиво на песната.

 

Како што и самата истакна, песната е биографска, а за текстот беше задолжен Драган Брајовиќ Браја.

„Песната е биографска и не ми беше лесно додека ја снимав. Точно е се. Браја ми е пријател и го познава целиот мој живот. Целосно му верував“, изјави Рада.

Слушнете:

 

Scroll to Top