(ВИДЕО) Таа добива 10.000 евра бакшиш за една ноќ – Со нејзиниот хит ќе лудувате до зори

Се случувало да ми кажат: „Немам повеќе, се ти дадов, единствено кожата од грбот да ја скинам“, а јас им велам: „Нема врска, можете и гратис“, изјави сопственичката на овој хит.

Еден од најголемите хитови кои можете да ги слушнете во кафани, е „Вади, вади паре“. Песната поради која луѓето паѓаат во транс, доколку не сте знаеле, ја изведува пејачката Марина Далиповиќ. Овој хит го објави пред пет години, но, како што стојат работите, требаше време да ја достигне големата слава.

Слушнете како Марина Далиповиќ ја пее песната „Вади, вади паре“:

Хитот „Вади, вади паре“, се нарачува редовно на свадби, крштевки, полнолетства и останати веселби, а песната, според пишувањата на „Информер“, успеа да достигне цифра од 10.000 евра за ден.

„Гостите даваат се до последен динар за оваа песна, а јас можам да бидам добра и до 10.000 евра за ден, особено на ромските свадби. Кога ќе почнат првите тактови, настанува вистински хаос. Луѓето полудуваат кога ќе ја слушнат. Провокативна е, ги намамува да вадат пари, па тие тоа редовно го прават. Даваат се што имаат. Добив прстени, брачни понуди, ма што се не добив. Се случувало да ми кажат: „Немам повеќе, се ти дадов, единствено кожата од грбот да ја скинам“, а јас им велам: „Нема врска, може и градис“, вели пејачката.

Песната „Вади, вади пари“, ја изведуваат и останатите колешки на Марина, на драго срце.

Погледнете го спото за песната „Гори земја, гори град“:

 

Scroll to Top