(ВИДЕО) Тврдеше дека не користи фотошоп… а сега? – Маја Николиќ ги среди стомачните и жестоко се ИЗБЛАМИРА!

Пејачката и овој пат навистина се занесе и претера во користењето на фотошоп – повторно во бикини.Маја Николиќ пред само неколку дена ја виде снимката и посака да ги увери сите дека не користи фотошоп, по прозивките кои и ги упатија поради поедините фотки во бикини, а веќе сега се „негираше“ со новата слика.

Иако тврдеше дека не ја средила линијата со помош на фотошоп, тука дека редовно тренира на летувањето, и дека се е дадено од „мајката природа“, Маја со новата слика повторно дигна прашина, но овој пат со причина.

Повеќе од очигледно е дека бетонската ограда зад неа, е искривена, а доколку малку подобро се загледате ќе приметите и дека палмата и чадорот зад неа, не се во природна положба.

Да се потсетиме на оваа снимка, таа тврдеше – поинаку:

Што велите вие?

Pozdrav iz Tunisa i konačno poslednji dan u Tunisu YESSSS JUPIIIIIIII❤️❤️❤️❤️👏👏👏👏

A post shared by Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on

Scroll to Top