(Видео) Вељко го сними синот Жељко како боксува во кревет

Синот на Цеца, Вељко Ражнатовиќ го сними син му Жељко додека боксува во кревет. Видеото го сподели на интернет, а фановите му коментираа дека Жељко го налседил талентот за бокс од него.

Scroll to Top