(ВИДЕО) За овие две Ѕвезди на Гранд мислевме дека ќе останат заедно, а тие нѐ разочараа

Во третата сезона на Ѕзевде Гранда во 2007 година во сеќавање ни останаа скромноста на Душан Свилар, фризурата на Милан Станковиќ, порно видеото на Сања, но можеби најмногу се врзавме за еден детал – љубовта меѓу Немања Стевановиќ и Силвија Неделковиќ.

Тие дури и имаат заеднички дует кој го изведоа на Гранд фестивалот.

Но, сепак нивната љубов не успеа. Тие двајца денес живеат друг живот со сосема различни партнери.

Силвија се омажила за познат голман, а Немања се ожени и има хармоничен брак и дете.

Scroll to Top