(ВИДЕО) Зас оваа „Ѕвезда на Гранд“ можеби не сте слушнале, но кога ќе ја видите во бикини нема да станете од столица

Катарина Дидановиќ изгледа како да е врвен топ модел.

Натпреварувачката на „Ѕвездата на Гранд“, ги надмина голем број на пејачи и пејачки. Во нив своевремено, се натпреваруваше и Катарина Дидановиќ, која привлече големо внимание, како со гласот, така и со стасот.

Да се потсетиме на еден нејзин настап од „Ѕвездите на Гранд“:

 

За Кача некој слушнал, некој не, а за неа, навистина може да изгледа фантастично.

Како и многу познати личнисто, кои редовно го користат Инстаграм.

Една фотка баш привлече внимание, и тоа таму каде позира во бикини. Катарина ја покажа совршената линија, и изгледа како да е топ манекенка. Некои од нејзините обожаватели напишаа дека е „рибетина“.

Погледнете и самите:

 

🌞

A post shared by Katarina Didanović (@katarinadidanovic) on

Scroll to Top