Владо Георгиев мисли дека Земјата е рамна плоча, вели имал доказ

Пејачот Владо Георгиев вели дека Земјата е рамна плоча. Тој на Твитер објави фотографија од морето за која вели дека ја зумирал 48 пати.

„Колку е заоблено, баш колку што е тркалезна, и тоа преку 48x зум“, напиша пејачот. По ова следеа и куп откачени коментарите. Дека Георгиев не се шегува, оти земјата е рамна, потврди и во една прилика при гостување во медиумите кога праша зошто авионите од Јапонија не летаат до Њујорк преку Тихиот Океан.

Scroll to Top