Владо Георгиев стана татко втор пат

By

Српскиот пејач Владо Георгиев, стана татко втор пат. Тој на „Твитер“ објави дека добил ќерка која ќе се вика Елена. Владо и неговата партнерка веќе ја имаат ќерката Софија.

Ќе ви се допадне