Војна на „Твитер“ меѓу Владо Георгиев и Огњен Амиџиќ

By
Пејачот Владо Георгиев одговори на провокациите на водителот Огњен Амиџиќ, со кого со години е во лоши односи.И двајцата ја продолжија војната на „Твитер“.

Да потсетиме, водителот на емисијата „Амиџи шоу“ вчеравечер изјави дека кога Владо го посетувал неговиот ресторан никој од вработените не го навредувал ниту, пак, му плукал во јадењето, и покрај нивните несогласувања.

Набрзо потоа следеше реакција на Владо Георгиев, кој остро му одговори на Огњен.

Но, кавгата не заврши тука, Огњен имаше што да каже за крај:

Инаку, станува збор за нов локал во Белград, кој се наоѓа на Врачар, поточно позади црквата „Свети Сава“.

 

Ќе ви се допадне