Зад мегахитот се крие приказна за силување: Постојано го пеете рефренот, а не ја знаете вистината

Малкумина се оние што не ја знаат оваа песна.

Песната „Воли те твоја звер“, која ја изведува бендот „Диви ангели“, во себе крие страшна приказна.

Додека едни тврдат дека станува збор за урбан мит, други изнесуваат разноразни докази кои ја поткрепуваат оваа приказна.

Легендата вели дека некое момче, откако силувало девојка, во затвор го напишало овој текст, а потоа тој текст завршил кај некој музичар, кој го претворил во песна.

Интересно е тоа што некои делови од песната навистина потсетуваат на силување.