Засолниште од 200.000 евра – Трудната Наташа Беквалац и нејзиниот дечко се селат од Белград

„Наташа реши да си замине од Белград поради бременоста. Лука ниту една секунда не размислуваше, како од пуша и рече дека се согласува со нејзината идеја“, откри извор близок до пејачката.
Наташа Беквалац, како што се зборува, штом дознала дека е бремена, одлучи да со дечкото Лук Лазукиќ, се пресели во својата фрама во Ченеја, во која досега вложи околу 200.000 евра.

Изградбата на кќата, е при крај, а Наташа и Лука планираат да во Ченеј преминат на крајот на летото.

„Наташа реши да си оди од Белград поради бременоста. Нејзиниот просорен имот е вистинското место за идеален семеен живот, па му препорача на Лука да се пресели на фармата. Тој не се размислуваше ни една секунда, како од пуша и рече дека се согласува со нејзината идеја. Беквалац ги забрза работите на фармата, за да што побрзо се пресели. Таа сака мирно да ги мине трудничките денови, во кои ужива веќе два месеци“, тврди извор близок до пејачката и додава дека таа нема да го продаде станот на Дедиње, по преселбата во Ченеј.

„Наташа, недвижнината ќе ја остави во своја сопственост, затоа што ќе се врати во Белград по пораѓањето. Планира да живее на село само во текот на трудничките денови. На Лука многу му се допаѓа фармата, каде неодамна го прослави и роденденот, а и Ната обожава таму да го минува времето“, вели изворот.

Наташа вложи 170.000 евра, за изградба на куќа од 400 евра во Ченеј. Таа со години поседува фарма, каде до минатата година беше само стара куќичка. Пејачката ја срушила и на нејзино место започна со изградба на својот нов дом.

Освен куќата, Беквалац, 20.000 евра вложи и во изградба на базен во дворот.