Зоне Замфирова избркана од снимање поради напад на колешка

Славната актерка Катарина Радивојевиќ повеќе не е дел од серијата „Ургентен центар“, по скандалот кој се случи кога на организаторката и удрила шлаканица.

Екипата се согласила дека не ја сака актерката во тимот.

На скандалот присуствувала целата екипа од снимањето и изгледало како нормална караница. Наеднаш Зоне ја изгубила контролата.

Кога организаторката и соопштила на Катарина дека мора да почека неколку минути за превоз, таа се изнервирала и рекла дека не сака да слуша оправдувања.

Продолжила да се кара, па и удрила шлаканица. Од продукцијата „Emotion“ ги потврдуваат сознанијата за српските медиуми, а Катарина се уште не се огласила по тој повод.

Scroll to Top