„Репортер“ наградува, три дена на Халкидики

„Репортер“ доделува награда: платено сместување за двајца и два билета за фестивалот на електронска музика Halkidiki Adventure Festival во Калитеа, Грција.

Фестивалот се одржува три дена, од 28 април до 1 мај. Билетите важат за сите фестивалски забави. Единствено превозот треба да го обезбедите сами.

Сè што треба да направите е да стиснете лајк на фан-страницата на „Репортер“ и да ја споделите оваа објава.

Добитникот на наградата ќе биде објавен до крајот на денот, а ќе биде избран преку апликацијата Random.org.
Good luck!