Вештачката интелигенција ги избра најдобрите 11 фудбалери во историјата

Милиони луѓе ширум светот почнаа да ја користат вештачка интелигенција „Чат ГПТ“, која одговара на сите прашања. Истата ги избера најдобрите 11 фудбалери во историјата.

Избрани се фудбалери кои имале најголемо влијание во фудбалот.

Овој состав ги има најлегендарните и најталентираните фудбалери кои некогаш биле на теренот. Освоиле многу титули и им помогнале на своите екипи да стигнат до трофеи.

Scroll to Top