Бијонсе купи црква

By

Американската музичка ѕвезда Бијонсе неодамна купила црква во Њу Орлеанс. Црквата се наоѓа во стара камена градба стара сто години. Таа била ставена на продажба за сума од 850 000 долари. Не е познато дали објектот и понатаму има религиозна намена или Бијонсе ја купила за да ја реновира во куќа во која ќе живее.

Во близина на старата црква живее сестрата на Бијонсе, Соланж.

 

Ќе ви се допадне