Блејк Лајвли и Рајан Рејнолдс првпат позираа со сите четири деца

Блејк Лајвли (35) и Рајан Рејнолдс (46) неодамна го добија нивното четврто дете и  сега за првпат беа фотографирани сите заедно. Славните актери позираа со сите четири деца на стадион, откако Рајан го купи фудбалскиот клуб Врексам. На фотографиите, Рајан го држи бебето во рацете додека стои покрај Блејк, 8-годишната Џејмс, 6-годишната Инез и 3-годишната Бети.

 

 

Scroll to Top