Блејк Лајвли за еротската сцена со Бен Афлек: Беше добро да се скрши мразот

Актерката Блејк Лајвли во едно интервју ја коментираше една од најпознатите еротски сцени во филмот „Thе town“ со актерот Бен Афлек. „Секс сцената беше навистина непријатна. Тоа беше мојот прв ден, па ви благодарам за тоа. Претпоставувам дека беше добро да се скрши мразот“, истакна таа.
Инаку, во филмот вешта група крадци ограбуваат банка и ја држат во заложништво Клер, помошничката менаџерка. Работите почнуваат да се комплицираат кога еден член од групата ќе се вљуби во Клер. Во претходно интервју за US Magazine, Бен Афлек го коментираше појавувањето на неговата партнерка во филмот.

Според него, Блејк Лајвли била „многу сталожена и пријатна во врска со тоа – позрела од некои од тимот“, за што Лајвли имаше совршено објаснување.

„Па, јас имам големо семејство и никој никогаш не ме третирал како дете. Секогаш ме третирале како возрасна, како рамноправна. Но, кога станува збор за глумата, мислам дека половина од тоа е само самодоверба. Ние стоиме на овие црвени теписи и позираме во овие фустани, но сите сме самоуверени. Тоа не значи дека мислиме дека изгледаме одлично или нешто друго. Сето тоа е фасада“, рече Лајвли.

Scroll to Top