Брук Шилдс фотографирана со ќерката, сличноста меѓу двете е неверојатна

Брук Шилдс неодамна беше фотографирана со нејзината ќерка Роуан Френсис Хенчи.

59-годишната актерка и 21-годишната Роуан биле излезени на состанок во Њујорк, каде што го привлекле вниманието на фотографите со кои во еден момент спремно позирале.

Фотографиите открија огромна физичка сличност меѓу мајката и ќерката, па многу фанови на социјалните мрежи коментираа дека изгледаат како сестри.

Брук ја има Роуан со американскиот режисер Крис Хенчи, со кого е во брак од 2001 година.

Scroll to Top