Брус Вилис и Ема Хеминг ги обновија брачните завети

Брус Вилис и Ема Хеминг ги обновија брачните завети на 14-годишнината од свадбата. 68-годишниот актер, на кого неодамна му беше дијагностицирана деменција, и неговата 44-годишна сопруга повторно се заколнаа на вечна љубов, а сведоци им беа нивните ќерки Мејбел и Евелин. На церемонијата присуствуваше и неговата бивша сопруга Деми Мур и две од ќерките кои ги има со неа, Скаут и Талула. Румер Вилис, која е бремена со првото дете, не беше присутна на настанот. Актреот пред два дена славеше роденден, а видеото кое беше спделено на социјалните мрежи предизвика реакции и повеќе сожалување за Вилис кој боледува од деменција.

 

 

 

Scroll to Top