Џејсон Момоа се соблече гол и го покажа задникот во шоуто на Џими Кимел

Актерот Џејсон Момоа ги изненади сите во емисијата на Џими Кимел. По примерот на еден од своите ликови, во студиото влезе во розов долг капут и виолетово свилено одело. Се почести и со пиво.

Имаа интересен разговор со Кимел, а кога дојдоа до тетоважите, стана и почна да се соблекува. На крајот остана само во танга. Момоа објасни дека тоа е традиционална хавајска облека и дека е многу удобна. Рече и дека цело време ја носел со себе.