Ед Ширан си направил гробница во дворот

Британскиот пејач Ед Ширан за најновото издание на списанието „Џеј кју хајп“ рече дека изградил крипта подземна просторија која служи како гробница или за чување мошти на имотот во Англија.

„Не би рекол дека е крипта“, рече Ширан, додавајќи дека е капела каде што може да ги оплакува луѓето во неговиот живот кои починале. Исто така, таму организира и свадби за пријателите.

Кога се градела капелата сфатил дека и самиот би сакал да биде погребан таму, за да имаат каде да го чествуваат неговите ќерки Лира и Jупитер.

„Тоа е ископана дупка во земјата со малку камен над неа, па кога ќе дојде денот и ќе умрам ќе си одам таму“, рече пејачот.

 

Scroll to Top