(ФОТО) Беше невидена секс бомба, а еве како изгледа денес

Актерката Никол Егерт, која ја играше секси Самер Квин во серијата „Чувари на плажата“, се здебели, и повеќе не личи на онаа девојка, каква што ја паметиме.

Американската актерка Никол Егерт, која ја паметиме по улогата на секс бомбата Самер во серијата „Чувари на плажата“, мина низ драстична трансформација. Сега со 20 килограми вишок, повеќе не личи на себе си. Барем не на онаа Самер која ја паметиме од серијата.

По две породувања, Никол се мачела да ослабе, но без успех. По „Чувари на плажата“, се појави во неколку, повеќе, помалку неуспешни серии и ријалити шоу програми.

Погледнете како денеска изгледа Самер од „Чувари на плажата“:

 

А вака беше пред три години.