(ФОТО) ЧУДО ОД 10 МИЛИОНИ ДОЛАРИ! – Ѕирнете во луксузниот дом на Ештон Качер и Мила Кунис

Новиот дом на познатата холивудска двојка, има шест спални соби, шест купатила и има 287 метри квадратни.
Foto: Profimedia/INSTAR Images

 

Мила Кунис и Ештон Качер, решија да се „отворат“ и да си купат на себе си нова куќа. За својот нов дом, кој се наоѓа во Санта Барбара, издвоија 10 милиони долари. Нивната куќа има плажа, шест спални соби, и свој двор. Има 287 квадратни метри.

Foto: Profimedia/Xposurephotos

Во прашање е вистински семеен дом. Идеален за познатата брачна двојка, која има две деца.

Foto: Profimedia/Xposurephotos

Погледнете како изгледа внатрешнота.

Foto: Profimedia/Xposurephotos

Дали ви се допаѓа?

Foto: Profimedia/Xposurephotos
Scroll to Top