ФОТО: Денес му е сопруга на Бали Бег и е една од најубавите жени

Ја запознавме во популарната серија “Кога лисјата паѓаат”, а тогаш беше сосема поинаква од денес.

Младата Неџла или актерката Фахрије, во серијата која се снимаше од 2006. година до 2010. година, направи неколку хируршки зафати со кои се промени целосно.

Таа ги направи носот и забите, а денес е сосема поинаква и е сопруга на најубавиот турски актер Бали бег.

[URIS id=357774]

Scroll to Top