(ФОТО) Џоли и Бред Пит биле подготвени да го променат полот на нивната ќерка

Схилон Новел Џоли – Пит е ќерка на Анџелина и Бред, која е родена во 2006 година во Намибији. Била како и сите други девојчиња. Имала долга коса, носела фустанчиња… но по некое време, репортерите почнале да приметуваат дека нешто се менува.

Почнала да носи облека за деца и се ошишала кратко.

Анџелина секогаш ја поддржувала малата Схлиох во нејзините одлуки, а во 2010 година, во едно интервју за Ванити Фаир, изјавила дека нема никаков проблем со начинот на кој ќерката ја одгледува. Дури рекла дека таа посакувала да биде момче.

Девојчето неодамна го прослави својот роденден во Дизниленд, а на себе имаше машко одело и кравата. Послабо информиранинте лица, гледајќи ги фотките, би рекле дека станува збор за момче.

Се зборува дека нејзините познати родители се подготвуваат за операција на промена на полот, и целиот тој процес кој е поврзан со тој зафат.

Scroll to Top