(ФОТО) Ева Лонгорија со бикини кои не излегуваат во мода

Ева Лонгорија моментално се ноѓа на краток одмор во Шпанија со својот сопруг Хозе…

Актерката на својот Instagram профил објавила фотографија со своите нови бикини, уживајќи во морските радости како што се бањање и сончање. На социјалните мрежи редовно споделува фотографии од приватниот живот.


Таа се пофалила со класични бикини на морнарските пругички, кои ги носела за време на краткиот одмор во Шпанија.

Scroll to Top