(ФОТО) Како вашите омилени ѕвезди од 90-те изгледаат денеска

By

Иако на апсолутно сите текстови, кои во насловите „урлаат“ со „нема да верувате како изгледаат денеска“, може да се одговориме „веруваме, луѓето стареат и се разбира изгледаат поинаку“, од некоја причина и понатаму сакаме да ги кликаме.

Во вечната трка за кликови одлучивме да собереме некои од најголемите музички ѕвезди на деведесетите (и некои постари кои создаваа во деведесетите), да провериме како денеска се држат.

Нема да верувате (тоа е, исклучитлено лесно да се поверува), некои од нив одлично се држат.

IAKO bismo na apsolutno sve tekstove koji u naslovu urlaju “ne biste vjerovali kako izgledaju danas” mogli odgovoriti s “vjerujemo, ljudi stare i naravno da izgledaju drukčije”, iz nekog razloga i dalje ih volimo klikati.

2 Unlimited (1993/2017)

Alanis Morissette (1995/2017)

Bjork (1993/2017)

Courtney Love (1992/2017)

The Cranberries (1993/2017)

Depeche Mode (1990/2017)

Fiona Apple (1996/2016)

Shirley Manson – Garbage (1995/2017)

MC Hammer (1990/2017)

Iggy Pop (1993/2017)

Jon Bon Jovi (1990/2017)

Anthony Kiedis – Red Hot Chili Peppers (1991/2017)

Metallica (1991/2017)

Natalie Imbruglia (1992/2015)

Nina Persson – The Cardigans (1996/2017)

The Prodigy (1997/2017)

Ricky Martin (1991/2017)

Roxette (1991/2016)

Shania Twain (1998/2017)

Sinead O’Connor (1990/2017)

Skunk Anansie (1995/2016)

Whitfield Crane – Ugly Kid Joe (1991/2017)

Vanilla Ice (1991/2017)

Ќе ви се допадне

4Anime - Watch English Anime Online For Free in HD | 4Anime.biz. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

free anime Naruto

JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable Episode 31

4Anime Fairy Tail (Dub) Episode 170

4anime tv 4Anime SK8 the Infinity (Dub)

4anime biz JUJUTSU KAISEN