(ФОТО) Меколи Калкин изгледа така добро, што нема да сакаме да го тргнеме погледот од него

Русокосиот Меколиј Калкин, го паметиме како симпатично момче од филмот „Сам дома“, кој дефинитивно ни го одбележа нашето детство. Па погледнете го самооо!

mekoli Mekoli Kalkin sada izgleda tako dobro da ne možemo da skrenemo pogled!

За жал, кога порасна, нешто тргна на лошо. Сите се сеќаваме на неговите падови, неговиот очаен изглед, и очигледно нарушеното здравје кое не наведе да помислиме, дали воопшто ќе преживееме.

mekoli2 Mekoli Kalkin sada izgleda tako dobro da ne možemo da skrenemo pogled!

 

Но, сега, 2017 година, Меколи Калкин изгледа така добро, што ние просто можеме да го свртеме погледот! Ак каква божествена промена!

Малку е да се каже дека сме шокирани и пријатно изненадени – тој сега целосно е нова личност, човече! И да, ние сме пресреќни поради овие вести!

Дали и вие вака реагиравте на неговиот изглед?!

mekoli3 Mekoli Kalkin sada izgleda tako dobro da ne možemo da skrenemo pogled!

Па, Меколи, дали и понатаму е сам дома?! (винк, винк)

Scroll to Top