(Фото) Непознат маж ѝ ги бакнува градите на Ванда додека се разведува од Мауро Икарди

Непознат маж ги бакнува градите на Ванда Нара, сопругата на аргентинскиот фудбалер Мауро Икарди. Фотографијата се појави само неколку дека откако Ванда беше забележана на одмор на Ибица.

Аргентинскиот фудбалер ја изневери сопругата со актерката Марија Суарез, и покрај неверството Ванда му прости и извесен период живееја во идилична врска.

Аргентинските медиуми тврдат дека дошле до аудиоснимка која потврдува дека Ванда планира да се разведе од Икарди.

„Кармен, дојдов во Аргентина да го финализирам разводот со Мауро. Ќе останам уште неколку дена, а потоа ќе се вратам и ќе ти донесам сè што ти треба. Организирам сè за разводот, не можам издржам повеќе“, вели глас на аудиоснимката за која многумина тврдат дека се работи за Ванда, а таа ѝ ја испратила пораката на жената која работела за неа додека живееле во Милано.

 

Scroll to Top