(ФОТО) Никој не би поверувал дека вака живеат Ева Мендез и Рајан Гослинг

Благодарение на 14-те Оскар номинации кои ги доби филмот „La la land“, во кој Рајан Гослинг ја игра, актерот сега има можност да ја дигне главата, а дека годината ќе му биде успешна, по нејзиниот почеток се гледа сосема добро. Но, иако има можност и прилика да стане ѕвезда, која во секој момент и сегмент од својот живот, и на тој начин и да се однесува, тој тоа не го прави.

Всушност неговата скромности, која ја дели со Ева Мендез, стана нешто за што целиот свет го стави во вчудоневидување, затоа што делува дека овој познат пар  живее на начин кој никој не го очекуваше.

Многу би помислиле дека Ева и Рајан уживаа во раскош и лускуз во големата куќа, со голем број на соби, простории, со луксузен двор, можеби некој огромен базен, и во тоа бајковито царство ги одгледува двете ќерки. Но, не, тоа не е нешто што е карактеристично за нив двајца. Како знаеме?

Верувале или не, Рајан и Ема сеуште живеат во неговиот „момчаки“ стан, со две соби, без никакво холивудски глам и луксуз. Не затоа што не можат да си дозволат, туку поради тоа што приоритетите им се разликуваат од големиот број на познати личности. Тоа што нивната желба е да како секој нормален пар, без нинаков терет на популарноста, и славата ги одгледаат своите деца, и да им овозможат сосема нормално детство, кое го имаат децата ширум светот. За тоа доказ е и фактот што тие се единствени лица кои одгледуваат деца, без никаква поош, како што се бебиситерките, и дадилките, затоа што сакаат да само тие учествуваат во нивното растење.

Дека навистина живеат во еден нормален свет, без никакoв раскош и она што Холивуд како таков го пропагира, доказ е и говорот кој Рајан Гослинг го одржа на доделувањето на „Златен глобус“. Меѓу останатото, својот успех го посвети на својата драга, Ева Мендез, која му овозможи да оствари се што оствари, затоа што беше со него, остана со децата кога им беше потребна самотија, дури и во втората бременост, кога имала и уште свои приватни проблеми. Потоа само заклучи: „Доколку таа не ги превзема на себе сите тие работи, овој момент јас не би бил овде, туку овие заслуги би му припаѓале на некој друг… Душо, фала ти“.

Scroll to Top