(ФОТО) Погледнете ги првите бакнежи во јавност на Адријана Лима и Турчинот

Топ моделот и понатаму е во Турција, каде ужива со новиот дечко, писателот Метин Харом.

Адријана Лима во понеделникот допатува во Бодрум за да мине малку време со новиот дечко, турскиот писател!

Турските медиуми, славната Лима и Метина Хари ја дочекаа на самиот аеродром, а во наредните денови сите се тркаа за да ги фатат и направат што можно подобри фотки.

Но, Лима и Хари воопшто не се криеја од папараците. Напротив. При излегувањето на вечера ги дочекаа бројни фоторепортери, а насмеаната Лима ги поздрави со насмевка и со два прсти.

Во ресторанот не се срамеа да разменат сочни бакнежи…

… како ни во колата.

Инаку, Метин на Лима цело време и ја отвораше вратата од колата и водеше сметка за секој нејзин чекор.

 

Да потсетиме, Адријана и Метин се запознаа во Истанбул, на 11 јуни, за време на промоцијата на неговата книга. Пред нејзиното заминување во Турција, славната Лима престојуваше во Црна Гора со ќерките Сијена и Валентина, поранешниот сопруг Марко Јариќ како и неговата мајка Жиза.

 

Scroll to Top