(ФОТО) Радост во семејството на Ѓоковиќ

Семејството на Јелена и Новак Ѓоковиќ деновиве е пресреќно, откако добија внуче. Малиот Стефан наскоро ќе се радува на своето братче, а додека тоа да се роди, ќе се радува на братучедот кој го доби.

Јелена и Новак се пресреќни па споделија фотографии од бебето на социјалните мрежи.

Scroll to Top