(ФОТО) Сака да го покажува своето тело – Кендал Џенер пиштол гола!

Кендал Џенер и разголените фотки? Мa, ништо ново. Знаеме дека Кендал сака да ги покажува своите гради (брадавиците и се посебен фетиш) и телото генерално, но колку и да вакви провокативни фотки манекенката објави на Инстаграм, секоја од нив привлекува многу внимание.

🇺🇸

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Така беше и кога младата манекенка објави фотки на кои е целосно гола на камена маса, во дворот, се разбира, со целиот уметнички „призвук“. Станува збор за професионална фотки, а за потребите на снимањето Кендал позираше со цигара, но нагласи дека инаку не пуши. Добра лекција Кендаи!

i don’t smoke

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Очекувано, оваа фотка за кратко време „собра“, преку три милиони лајкови, па нам тоа веројатно ни докажува, дека од голотијата никогаш не и е доста, особено кога се во прашање познатите личности, и тоа без оглед на тоа што вакви слики навистина не се ништо ново.

👼🏻

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Scroll to Top