(ФОТО) Жаклина е мајка и баба, а изгледа како девојка

47-годишната Жаклина од Србија е  мајка, баба и позната блогерка, за која зборуваат и светските медиуми. Таа поголемиот дел од животот го поминала во странство, каде и денес живее. Живеела во Полска, Швајцарија, Франција, Италија.

За неа пишуваа познати светски мдиуми како Дејли Меил, Космополитан и други, а речиси е неверојатно да се поверува колку години има и дека е баба, бидејќи изгледа како девојка.

Таа има ќерка, а покрај неа имала и син кој за жал загинал во сообраќајка. Нејзината насмевка и гламур всушност позади себе кријат голема трагедија. Затоа и на секоја фотографија стаа хаштаг, сеќавање на Стефан.

Scroll to Top