(Галерија) Најдобрите маски на Хајди Клум за Ноќта на вештерките

By

Поранешниот модел Хајди Клум секоја година воодушевува со своите маски за Ноќта на вештеркит поради што многумина ја нарекуваат кралица на Ноѓта на вештерките. Во изминативе години таа се појави маскирана како Бети Буп, Џесика Ребит, старица, Пипи Долгиот Чорап, мајмун, а не беше помалку импресивна ни како Хајди Клум во придружба на уште неколку девојки кои личеа на Хајди Клум.

 

Ќе ви се допадне