(Галерија) Премиерот на Канада секогаш со шизички чорапи

Канадскиот премиер Џастин Трудо, еден од омилените светски политичари последните години, е препознатлив по својот стил – елегантни костуми комбинирани со шарени чорапи. Трудо секогаш привлекува внимание со стилот на облекување. Тој од поодамна каде и да гостува, од своите домаќини добива шизички чорапи за неговата голема колекција.