(Галерија) Секси календар на Кајли Џенер

By

Реалната ѕвезда Кајли Џенер се сликаше како кралица за својот нов календар за 2019 година. Календарот е веќе во продажба на нејзината веб-продавница и чини 15 долари или помалку во зависност од големината.

Сликите за календарот на Кајли ги направи популарниот фотограф Грег Свејлс. Тој и Џенер избраа 12 фотрографии, за секој месец по една. На сите слики таа е со поинаков стајлинг, а е нашминкана со шминки што ги промовираат нејзините сестри. На повеќето слики Кајли е со круна и порака: „Јас сум кралица“.

Ќе ви се допадне