Хајли Болдвин, најубавата жена на светот, вљубена во Шон Мендез 

By

Оваа година списанието „Максим“ ја прогласи Хајли Болдвин, познат модел, за најубава жена на светот. Таа го освои Шон Мендез, деветнаесетгодишен пејач и текстописец ,чии песни постојано се свират на радиостаниците во светот, а девојките лудуваат по него.

Според пишувањата, тие се новиот пар на холивудската сцена. Парот дојде заедно и на доделувањето на наградите „МТВ ЕМА“.

Ќе ви се допадне