Хари Потер ќе стане татко

Британскиот актер Даниел Редклиф, кој го глуми Хари Потер во серијата заснована на бестселери на Џ.К.Роулинг, го очекува своето прво дете со долгогодишната партнерка Ерин Дарк. Информацијата ја потврдил претставник на 33-годишниот актер.

Scroll to Top