Хрватскиот дизајнер Јурај Зигман ја облече Ферги

By

Пејачката Ферги е на листата на познати светски ѕвезди со кои соработувал хрватскиот дизајнер Јурај Зигман.

Таа беше дел од бразилскиот фестивал „Rock in Rio“, а дизајнерот Зигман ги осмилил костимите за настапот, како и костимите на нејзините танчери и ѕвездата-гостин, Пабло Витар.

Се работи за црно-бело корсетско боди, со шнирање од страните, надополнето со наметка на која има извезено букви. Стајлингот е надополнет во високи чизми, една во бела, а друга во црна боја.

Ќе ви се допадне