Илон Маск флертува со Тејлор Свифт на Твитер

Сопственикот на Твитер, Тесла и Спејс Х, Илон Маск често остава коментари на Твитер под објавите на американската пејачка и најплатена жена во светот Тејлор Свифт.

Маск во петокот оставил коментар под објавата на Били Маркус, основачот на Dogecoin, а која се однесуваше на Тејлор Свифт.

„Нејзиниот лимбички мозок е извонреден“, напишал Маск под објавата на Маркус, која гласеше дека „Тејлор Свифт е закон и секој што не се согласува треба да биде исфрлен од интернет“.