Како Доктор Дре го открил Еминем?

By

Ретка снимка во која Еминем и Доктор Дре зборуваат за процесот на откривање на талентот на младиот рапер, нивната соработка и пријателство. Останатото е историја.

 

Ќе ви се допадне