Како изгледа денес Ејдан од „Сексот и градот“?

By

Џон Корбет, актерот кој пред 15 години го глумеше ликот на Ејдан во серијата „Сексот и градот“, денес има 56 години и изгледа одлично.

Корбет сега има неколку килограми повеќе, но и понатаму е среќен и во врска со 60-годишната актерка Бо Дерек, која ја запозна токму во времето на снимањето на серијата. Тие живеат мирен живот на ранч во Колорадо и се грижат за своите две кучиња и пет коњи. Вистинска идила, би рекол некој.

Ќе ви се допадне