Колку пораснал – Глумеше во Монтевидео кога беше мал, се сега изгледа непрепознатливо

Кога ќе се спомене филмот „Монтевидео“, покрај фудбалската репрезентација која заминува во далечниот Уругвај, се сеќаваме и на малиот Станоје кој практично стана неизоставен дел од тимот.

Денес малиот Станоје изгледа сосема поразлично, а се гледа дека се развива во вистински убаво момче:

Scroll to Top