Кончита пристигна на Евровизија во Малме: Фаворит ми е Швајцарија

Кончита, победничката на Евровизија 2014 пристигна на Евровизија во Малме.

Таа  откри дека нејзин фаворит е родово неутралниот претставник на Швајцарија – Немо.

„Швајцарија“, кратко рече Кончита.

Scroll to Top