Меланија Трамп била вистинска убавица уште од мали нозе

By

Меланија Трамп по потекло е од Словенија, а денес таа е позната како прва дама на САД и зрачи со елеганција.

За неа знаеме дека била манекенка додека живеела во Словенија, но досега не сме имале шанса да видиме како изгледало нејзиното детство и како ја започнала својата кариера.

Ќе ви се допадне