Најубавото девојче на светот на Модната недела во Париз

By

Тајлен Блондо пред 10 години беше прогласена за најубаво девојче во светот. Таа денес е девојка од 18 години и повторно може да ја понесе титула најубава.

Токму нејзината убавина ѝ носи многу професионални ангажмани, а на Модната недела во Париз таа носеше модел на Миу Миу. Тајлен повторно се враќа во модниот свет и во медиумите со својот беспрекорен изглед.

Многумина се согласуваат дека и денеска изгледа дури и уште поубаво отколку кога беше мало девојче и ѝ предвидуват блескава кариера.

 

Ќе ви се допадне